Belgische oproep voor de geblesseerde Hazard verbaast Zidane

2 september 2019, 10:25

Zinedine Zidane heeft zich verbaasd over de actie van de Belgische bondscoach Roberto Martínez om Eden Hazard op te roepen. De vleugelaanvaller kampt sinds zijn komst in de Spaanse hoofdstad met een blessure en speelde nog geen officiële minuut, maar kreeg wel een oproep voor de duels van de Rode Duivels. "Hazard kan op dit moment niet spelen", zei de Fransman.

Dat zei Zidane na het gelijkspel van Real Madrid tegen Villarreal (2-2). "Hij weet dat, wij weten dat. Ik hoop dat hij niet speelt met België. Dat is het beste voor iedereen. Het zijn nu eenmaal de regels dat hij kan opgeroepen worden, maar ik hoop dat hij er revalideert", verduidelijkt de Franse coach. Bij België haakten eerder Axel Witsel, Vincent Kompany, Timothy Castagne, Koen Casteels en Dedryck Boyata geblesseerd af, terwijl Eden's broer Thorgan Hazard ook een meer dan serieus twijfelgeval is.

Ook werd Zidane gevraagd naar de remise tegen Villarreal, wat het tweede puntverlies op rij betekende. "Behalve de eerste vijftien minuten speelden we goed", vond Zidane. "Het is frusterend dat we niet vaker scoorden, maar ik kan niet klagen voor het spel. Het ontbrak ons aan scorend gemogen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen