'PEC Zwolle wil een nieuwe spits en verhuurt Flemming aan NEC'

2 september 2019, 08:02

Alleen FC Emmen en Fortuna Sittard deden meer transfers dan PEC Zwolle deze zomer, toch is men in Overijssel op Deadline Day nog zeker niet klaar. Technisch directeur Mike Willems wil in elk geval nog een spits presenteren en zal ook een aantal spelers uitzwaaien: onder andere Zian Flemming en Darryl Lachman.

Dat schrijft De Stentor. Clint Leemans en Stanley Elbers vertrokken afgelopen week op huurbasis naar RKC Waalwijk, terwijl Flemming in de belangstelling staat van NEC. Die tijdelijke overgang lijkt nog slechts een kwestie van tijd. Of de transfer van Lachman naar het geïnteresseerde Maccabi Tel Aviv tijdig rondkomt, is volgens de ochtendkrant onduidelijk. De deadline in Israël ligt later dan in Nederland, dus zou ook in een later stadium kunnen worden afgerond.

Lees ook: 'NEC wil Flemming huren

Voorin wil PEC Zwolle door de blessure van Mike van Duinen een concurrent halen voor Lennart Thy. Met Andrija Novakovich (Reading) was de club in een vergevorderd stadium, maar hij onderhandelde ook met andere clubs en dat was voor PEC Zwolle het moment om verder te zoeken. Wie er momenteel kandidaat nummer 1 is, is niet bekend. Wel is het een aanvaller met een verleden in de Eredivisie, zo schrijft de ochtendkrant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen