Hendrix blijft bij PSV, Van Bommel verwacht geen grote dingen

1 september 2019, 23:29

Jorrit Hendrix blijft bij PSV. Mark van Bommel heeft dat na de zege op RKC Waalwijk (1-3) bevestigd. De middenvelder stond in belangstelling van het Italiaanse Bologna en is momenteel bij PSV ook geen basisspeler. Tegen RKC moest hij het doen met een invalbeurt.

"Jorrit brengt rust en stabiliteit en weet hoe we spelen. Het is niet altijd makkelijk, omdat er nu veel nieuwe spelers zijn en Jorrit snapt de speelwijze", citeert het Eindhovens Dagblad Van Bommel. "Ik vind het niet erg dat hij blijft." Over het algemeen is de PSV-trainer content met alle transfers die PSV de afgelopen periode deed. "Ik ben erg tevreden met wat John de Jong voor elkaar heeft gebokst. Ik denk niet dat er nog grote dingen gebeuren."

Eén van de aanwinsten is Kostas Mitroglou. De Griek scoorde zondag tegen RKC als invaller. Van Bommel bracht Mitroglou voor Pablo Rosario, de aanvoerder van PSV. "Soms moet je dat doen en ik wilde het elftal helpen. Je haalt niemand er zomaar uit. Er zat wel een idee achter", aldus Van Bommel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen