Lukaku schiet Internazionale naar zege, nederlaag voor Atalanta

1 september 2019, 22:38   Bijgewerkt: 1 september 2019, 22:44

Internazionale heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd gewonnen. Zonder de geblesseerde Stefan de Vrij zegevierde Inter op bezoek bij Cagliari: 1-2. Het Atalanta van Marten de Roon en Hans Hateboer ging voor eigen publiek onderuit tegen Torino (2-3).

Cagliari - Internazionale 1-2

Internazionale maakte in de competitieopener tegen Lecce nog indruk, maar in de uitwedstrijd op Sardinië tegen Cagliari - de club aan wie Inter Radja Nainggolan verhuurt - verging het de Nerazzurri een stuk stroever. Het frivole van afgelopen maandag ontbrak in de ploeg van Antonio Conte. Desalniettemin zocht Inter de kleedkamers op met een 0-1 voorsprong. Een kopbal van Lautaro Martinez leverde de voorsprong op. Daarvoor had de VAR nog wel even de tijd nodig om de goal goed te keuren. Inter begon ook niet best aan de tweede helft. Voor die start moesten de gasten de gelijkmaker slikken. Door een rake strafschop van Romelu Lukaku (op archiefbeeld) in het laatste kwartier kwam alles toch nog in orde voor Inter. Na afloop zal het ook vooral gaan over de aanhang van Cagliari, die zich opnieuw misdroeg met racistische geluiden richting Lukaku.

[tweet,Adz77/status/1168261264583380993

Atalanta - Torino 2-3

Atalanta verzorgde opnieuw een doelpuntrijk duel. Na de 2-3 winst tegen SPAL zat de verrassing van vorig seizoen zondagavond aan de verkeerde kant van de score. Torino trok aan het langste eind. Duvan Zapata zorgde namens Atalanta met twee doelpunten voor de 1-1 en 2-1, maar had Torino het laatste woord. De Roon en Hateboer speelden de hele wedstrijd mee, Robin Gosens werd gewisseld.

Overige uitslagen

Genoa - Fiorentina 2-1

Lecce - Hellas Verona 0-1

Sassuolo - Sampdoria 4-1

Udinese - Parma 1-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen