'VVV hoopt Yeboah te huren van Wolfsburg, Susic praat met Split'

1 september 2019, 22:13   Bijgewerkt: 1 september 2019, 22:18

VVV-Venlo hoopt John Yeboah (19) te huren van VfL Wolfsburg. De aanvaller moet in Venlo meer ervaring op gaan doen, schrijft De Limburger. In de voorbereiding deed Yeboah nog mee in een oefenwedstrijd tussen VVV en Wolfsburg. Daarnaast lijkt Tino-Sven Susic alsnog zijn transfer te maken. De middenvelder onderhandelt met het Hajduk Split

Yeboah staat in Duitsland te boek als talent. Hij doorliep diverse jeugdelftallen en heeft ook zijn Bundesliga-debuut al achter de rug. Echter is er op dit moment weinig perspectief op speeltijd. VVV kan hem dat dit seizoen wel bieden. Robert Maaskant liet gisteren (zaterdag) voor aanvang van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag al aan dat hij hoopt op de komst van een aanvaller.

Susic lijkt op Deadline Day de deur achter zich dicht te trekken. De 27-jarige middenvelder stond al de hele zomer op de nominatie voor een vertrek. Daarom maakte hij dit seizoen ook nog geen minuut voor de Venlonaren. Hajduk Split zou zijn volgende bestemming worden. In het verleden speelde Susic al eens voor de Kroaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen