Atlético koploper, Cillessen houdt nul én wint met Valencia

Atlético koploper, Cillessen houdt nul én wint met Valencia

1 september 2019 – Atletico Madrid gaat de interlandperiode in als koploper van Spanje. De Madrilenen wonnen na een 0-2 achterstand met 3-2 van Eibar. Ook Ajax-opponent Valencia won. De club van Jasper Cillessen zegevierde in eigen huis tegen Real Mallorca (2-0)Atlético Madrid - Eibar 3-2
Atlético Madrid had een hele kluif aan Eibar. De thuisploeg kreeg de rekening gepresenteerd voor een tegenvallende openingfase. Maar liefst twee keer sloegen de bezoekers toe. Eerst via Charles, daarna scoorde Anaitz Arbilla. Dat waren voor Atlético de eerste tegentreffers van dit seizoen. Het eerste La Liga-doelpunt van Joao Felix zette het elftal van Diego Simeone weer op het goede spoor. Atleti ging beter spelen en dat leverde vroeg in de eerste helft ook de gelijkmaker op. Vitolo hielp zijn club acht minuten na zijn invalbeurt aan de 2-2. Atlético leek zich daarna stuk te bijten op Eibar, dat voor het optreden een punt verdiende. Bij het ingaan van de extra tijd vond Atlético toch nog een gaatje. Thomas Partey, die Felix in de slotfase verving, kroonde zich tot machtwinner.

Valencia - Real Mallorca 2-0
Cillessen meldt zich maandag met een goed gevoel bij het Nederlands elftal. De doelman hield voor het eerst dit seizoen de nul en Valencia boekte de eerste competitiezege. Cillessen voorkwam met een paar goede reddingen een terechte achterstand. Het zat Valencia helemaal mee met twee toegekende penalty's. Beide keren benutte Dani Parejo de strafschoppen en resulteerde dat in de 2-0 zege.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020