Fraser kan leven met verlies tegen Ajax: "Alles aan gedaan"

1 september 2019, 18:10

Henk Fraser kan leven met de nederlaag van Sparta tegen Ajax (1-4). De oefenmeester neemt zijn ploeg niets kwalijk. "Over de hele wedstrijd zeggen mensen dat we kansloos waren en dat is ook zo. Dit is de realiteit", aldus Fraser.

"We troffen een tegenstander die een half jaar geleden in de halve finale van de Champions League speelde, toen zaten wij nog in de Eerste Divisie", zegt de keuzeheer tegen FOX Sports. "We hebben de intentie gehad om het Ajax zo moeilijk mogelijk te maken. Met een beetje geluk maken we in de openingsfase een goal. We hebben er alles aan gedaan om er een wedstrijd van te maken."

Fraser bekijkt de nederlaag vanaf de positieve kant. "Dit moeten we meenemen naar wedstrijden waarin we op papier meer kans hebben. We zijn tot het einde blijven gaan, ook voor een doelpunt wat misschien totaal onbelangrijk is. Wellicht hadden we nog een tweede kunnen maken."

Deadline Day

Op de slotdag van de transfermarkt hoopt Fraser nog een linksback en een aanvaller te mogen begroeten. "Op de linksbackpositie is als enige geen concurrentie en concurrentie brengt het beste in mensen naar boven. Ook voorin wil ik er het liefst iemand bij hebben met snelheid en diepte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen