Feyenoord mist Larsson, Willem II laat Nieuwkoop buiten selectie

1 september 2019, 15:54

Sam Larsson ontbreekt in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Willem II. De Zweed kampt met een blessure. Luis Sinisterra vervangt Larsson. Verder kiest Jaap Stam voor de namen die midweeks ook speelden tegen Hapoel Beer Sheva.

Larsson raakte in de return tegen Hapoel geblesseerd. De aanvaller moest op krukken het stadion verlaten. Op de bank is daardoor onder andere ruimte voor Marouan Azarkan, die normaal in Feyenoord Onder 19 speelt. Ook Justin Bijlow behoort tot de selectie. De doelman maakte na blessureleed maandag zijn rentree bij de beloften en zit zondagmiddag op de bank. Hij liep vorig seizoen in de eerste wedstrijd na de winterstop een voetblessure op.

Aan de zijde van Willem II bekijkt Bart Nieuwkoop het duel vanaf de tribune. De Tilburgers en Feyenoord rondden vrijdag de verhuur af. De Tricolores laten weten dat Nieuwkoop nog niet wedstrijdfit is. Ook beschikt Willem II niet over Karim Coulibaly. Willem II geeft hem de ruimte om een transfer te maken. Coulibaly gaat in gesprek met een geïnteresseerde club.

Opstellingen

Willem II: Wellenreuther; Dankerlui, Holmén, Peters, Heerkens; Llonch, Saddiki; Nunnely, Vrousai, Köhlert; Pavlidis

Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Berghuis, Narsingh, Sinisterra

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen