Celtic wint Old Firm, Vilhena met Krasnodar na zege aan kop

1 september 2019, 15:00

Celtic heeft zondagmiddag The Old Firm winnend afgesloten dankzij een goals van Odsonne Édouard en Jonny Hayes. In de slotfase ging Rangers FC-invaller Jordan Jones nog van het veld met een donkerrode kaart. Door de zege blijft regerend kampioen Celtic nog altijd zonder puntverlies en moet Steven Gerrard met zijn elftal de achtervolging in. 

Vorig seizoen was het verschil tussen beide ploegen elf punten in de competitie, na drie speelrondes hadden beide teams nog geen fout gemaakt in Schotland. Het maakte de derby meer beladen dan normaal, al was het lang sportief. Pas vlak voor tijd na lang vasthouden van Scott Arfield viel de eerste gele kaart, gevolgd door nog enkele opstootjes en uiteindelijk een donkerrode kaart voor Jones, die enkele secondes voor het einde een duel keihard inging.

Gescoord werd er ook nog in de slotminuten: in de counter maakte Hayes in twee instanties de beslissende treffer, dat samen met de goal met de binnenkant van de voet van Édouard genoeg bleek voor de zege. Daardoor moet de opponent van Feyenoord in de Europa League vol in de achtervolging.

Krasnodar wint en weer aan kop

Tonny Vilhena heeft met Krasnodar zondagmiddag de koppositie in Rusland weer gepakt. Op bezoek bij Ural kreeg het via Nederlander Othman El Kabir en Yuri Bavin weliswaar twee tegentreffers, maar stond het nooit op achterstand:. Dmitri Skopintsev opende op aangeven van Ari de score en na de gelijkmaker, maakte de voormalig spits van AZ zelf de 1-2.

Opnieuw werd het gelijk, maar in de laatste tien minuten zorgden Daniil Utkin en Wamberto ervoor dat er na de midweekse Champions League-uitschakeling niet een volgende domper kwam voor de Russische ploeg, waar Younes Namli twintig minuten voor tijd het veld betrad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen