'Verdediger Boateng op weg naar Juve ondanks De Ligt'

1 september 2019, 14:39

Groot nieuws uit München: Jerome Boateng is momenteel afwezig bij Bayern op de training en op de fotoshoot van het team. De centrale verdediger zou op weg zijn naar Juventus, waar Giorgio Chiellini vrijdag een zware kruisbandblessure opliep. In de dertigjarige Duitser zouden ze een ideale opvolger zien, ondanks de aanwezigheid van Matthijs de Ligt.

Dat schrijft het doorgaans betrouwde Bild althans. Zomeraankoop De Ligt begon zaterdagavond door de kwetsuur van Chiellini tegen Napoli in de basis, maar maakte allesbehalve een geweldige indruk. Merih Demiral kwam eveneens over in juli, maar wordt eveneens niet geschikt geacht voor een vaste basisplaats in Turijn. Daniele Rugani was lang op weg naar de uitgang bij de Oude Dame, maar het is nog onbekend wat er met hem gebeurt.

Voor Golden Boy De Ligt werd ruim tachtig miljoen euro betaald door Juventus deze zomer, maar hij kan nog niet alle twijfels wegnemen. Interim-coach Giovanni Martuscielli gaf aan dat de oud-Ajacied meer tijd nodig heeft om te wennen aan het spel van Juventus, wellicht willen ze die tijd winnen met de komst van Boateng. Hij staat al sinds 2011 onder contract bij Der Rekordmeister, eerder speelde hij voor Manchester City, Hamburger SV en Hertha BSC.

Lees ook: Juve-coach verdedigt De Ligt na debuut

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen