Keizer wijst niet naar de scheidsrechter en hoopt op Fernandes

1 september 2019, 12:19

Marcel Keizer verloor zaterdagavond met Sporting Portugal voor het eerst in de Primeira Division (2-3), mede doordat opponent Rio Ave alle drie de goals uit strafschoppen maakte. Toch wilde de Nederlandse coach niet teveel praten over de arbitrage na het duel. "We waren zelf niet goed", oordeelde hij.

"We moeten ons op ons eigen spel richten, daar ben ik verantwoordelijk voor", reageerde hij op de vraag wat hij van het optreden van de scheidsrechter vond. "We waren zelf niet goed. Een paar minuten voor het einde stonden we op winnen, maar daarna maakten we het onszelf moeilijk. Na de interlandperiode gaan we hard vechten en ons klaarmaken voor de volgende wedstrijd."

Of dat met of zonder Bruno Fernandes - die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Real Madrid - is, is nog onzeker. "Dat moet maandag blijken. Ik hoop dat hij blijft", aldus de Nederlandse coach. "We zitten niet in de positie om deze transfer te beslissen." Fernandes gaf zelf eerder al aan wel weg te willen: deze zomer zat heel de Europese top achter hem aan, maar tot een transfer kwam het vooralsnog niet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen