Ramselaar direct in de FC Utrecht-basis, Bergström ontbreekt

1 september 2019, 11:50

Bart Ramselaar maakt zondagmiddag direct zijn rentree namens FC Utrecht. De middenvelder heeft van John van den Brom een basisplaats gekregen in Enschede, terwijl Emil Bergström vanwege transferperikelen ontbreekt. Bij FC Twente moet de kersverse aanwinst Oriol Busquets nog genoegen nemen met een plaats op de bank.

John van den Brom heeft bij FC Utrecht ondanks de nederlaag van vorige week tegen VVV-Venlo (1-2) verder niets veranderd bij zijn elftal. Dat betekent dat Adrián Dalmau wederom op de bank begint bij de Domstedelingen. Bergström - vorig seizoen nog gepresenteerd als grote aankoop - ontbreekt zelfs helemaal in de selectie van FC Utrecht: hij zou momenteel een tijdelijke overgang naar het buitenland aan het afronden zijn. Rico Strieder is het slachtoffer van de komst van Ramselaar, die deze week naar FC Utrecht kwam: hij begint op de bank.

Bij FC Twente kiest Gonzalo Garcia voor dezelfde elf voetballers als vorige week, toen het doelpuntloos gelijkspeelde tegen sc Heerenveen. De Tukkers zijn na vier wedstrijden nog altijd zonder nederlaag. Wout Brama - die afgelopen week voor het eerst met de groep meetrainde - zit nog altijd niet bij de selectie.

Lees ookFC Twente huurt Busquets van Barça en is 'in principe' klaar

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen