'Feyenoord heeft deal met sloper Senesi eindelijk definitief rond'

'Feyenoord heeft deal met sloper Senesi eindelijk definitief rond'

1 september 2019 – Het heeft weken geduurd, maar de onderhandelingen tussen Feyenoord en San Lorenzo zijn dan toch eindelijk afgerond. Marcos Senesi zit momenteel namelijk in het vliegtuig naar Rotterdam en wordt maandag gepresenteerd in De Kuip, waar een meerjarig contract voor hem klaarligt.Dat schrijft Voetbal International althans. Via zijn Instagram laat Senesi weten dat hij afscheid heeft genomen van alles en iedereen bij San Lorenzo, om vervolgens in het vliegtuig te stappen naar Rotterdam. Bij de Argentijnse club speelde hij dit weekend de laatste wedstrijd van de competitie. Volgens VI staat niets een overgang meer in de weg en wordt hij maandag zelfs al op het trainingsveld verwacht van Feyenoord.

Senesi bezit ook over een Italiaans paspoort, waardoor ook de werkvergunning vermoedelijk geen problemen oplevert en snel kan worden afgerond. Technisch directeur Sjaak Troost liet zaterdag nog weten dat het onzeker was of de verdediger daadwerkelijk naar De Kuip zou komen. "Daar zijn we mee in gesprek, maar het is nog onduidelijk of het door kan gaan."

Naar verluidt wordt er tussen de vijf en zeven miljoen euro betaald voor de achterhoedespeler. De 22-jarige voetballer wordt gezien als een groot talent en werd vergeleken met Ajacied Lisandro Martínez. Omdat ook een interlanddebuut voor hem nadert, gelooft men in Rotterdam dat zijn transferwaarde in Rotterdam alleen maar blijft stijgen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 8 december 2019

  2. zaterdag 7 december 2019

  3. vrijdag 6 december 2019