Van La Parra ruilt Huddersfield in voor CL-club Rode Ster

Van La Parra ruilt Huddersfield in voor CL-club Rode Ster

1 september 2019 – Rajiv van La Parra speelt de komende seizoenen voor Rode Ster Belgrado. De aanvaller komt over van Huddersfield Town, dat hem ondanks dat daar de transferwindow al gesloten is, laat gaan. Naar verluidt wordt er zo'n één miljoen euro betaald voor de buitenspeler van de nummer 23 van de Championship.

Van La Parra maakte duidelijk dat hij weg wilde toen er interesse kwam van de Champions League-deelnemer. "We hebben een bod ontvangen op Rajiv en al vrij snel werd duidelijk dat hij geen speler van Hudderfield meer wilde zijn", aldus voorzitter Phil Hodgkinson. "De club staat altijd op de eerste plaats en het is belangrijk dat een speler volledig gefocust is. Deze club en fans verdienen dat."

Huddersfield Town, voor wie Van La Parra meer dan honderd wedstrijden speelde, zegt tevreden te zijn met de transfervoorwaarden. In de Champions League krijgt Rode Ster Belgrado met de aanvaller te maken met Bayern München, Olympiakos en Tottenham. Eerder speelde hij voor sc Heerenveen, SM Caen, Brighton & Hove Albion, Middlesbrough en Wolverhampton Wanderers.

gerelateerd