'NEC wil Flemming huren, ook spits Velinkonja in beeld'

1 september 2019, 09:58

NEC wil zich graag gaan versterken met Zian Flemming. De aanvaller annex middenvelder is bij John Stegeman mede door de komst van Thomas Bruns en Mustafa Saymak overbodig geworden bij PEC Zwolle en daar hopen de Nijmegenaren van te profiteren. Ook Etien Velinkonja is in beeld. Mathias Bossaerts, Joey van den Berg en Paolo Sabak mogen nog altijd vertrekken.

Dat schrijf Omroep Gelderland. Het drietal werd al door NEC teruggezet naar het belofteteam, net als Mike Trésor Ndayishimiye. Hij is de enige van het viertal die mogelijk nog wel in beeld komt bij de hoofdmacht als hij niet vertrekt, de andere drie voetballers moeten weg bij NEC. "We hebben definitief afscheid van ze genomen voor de eerste selectie", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik, die laat weten dat er nog wel interesse is voor sommige spelers voor hen. Ook Jonathan Okita kan mogelijk nog vertrekken, voor hem is belangstelling.

Lees ook: Van den Berg en Bossaerts krijgen transfervrije status van NEC

Daar tegenover staat de mogelijke komst van in elk geval Flemming, voor wie NEC interesse heeft. PEC Zwolle liet afgelopen week Stanley Elbers en Clint Leemans - die net als Flemming aflopen zomer nog werden gekocht - ook al vertrekken op huurbasis naar RKC Waalwijk. Ook Etien Velinkonja (voormalig Willem II) van ND Gorica is in beeld voor de spitspositie bij NEC, waar mogelijk nog iets meer gaat gebeuren. Van Schaik: "We hebben nu pas drie spelers gehaald, vorig jaar waren er dat nog twaalf."

Ook Sven Braken is op weg naar de uitgang: de aanvaller is bijna rond met een buitenlandse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen