'Transfer Neymar naar Barça deze zomer van de baan'

'Transfer Neymar naar Barça deze zomer van de baan'

1 september 2019 – Het heeft er alle schijn van dat Neymar deze transferperiode 'gewoon' bij Paris Saint-Germain blijft. Hoewel de Braziliaanse aanvaller zeer concreet werd genoemd bij Real Madrid en FC Barcelona, gaat er voorlopig een streep door zijn vertrek. Met de naderende transferdeadline lijkt dat het definitieve einde van de soap.Het doorgaans goed geïnformeerde L'Équipe schrijft namelijk 'Se Queda' over Neymar op haar voorpagina, wat neerkomt op: 'hij blijft'. Omdat de onderhandelingen over de transfer naar Barcelona erg moeizaam gingen, heeft de aanvaller naar verluidt zelf besloten om te blijven. Hij zou zijn omgeving al op de hoogte hebben gebracht van het feit dat niet langer weg wil uit Parijs, waar ze hem op een gegeven moment liever kwijt dan rijk waren.

Real Madrid en FC Barcelona werden gelinkt aan Neymar, maar die eerste club viel recentelijk al af na uitspraken van PSG-directeur Leonardo. "Het standpunt van PSG rond een eventuele transfer van Neymar is altijd duidelijk geweest: als er goed bod komt mag hij weg. Dat is niet het geval. De onderhandelingen zijn nog aan de gang, maar de vraagprijs is nog altijd niet geboden", zei hij. Leonardo erkende dat er alleen met FC Barcelona werd onderhandeld en niet met andere clubs.

De vraag is wel hoe de fans in Parijs zullen reageren op Neymar, aangezien hij duidelijk is geweest te willen vertrekken. De fans hebben zich openlijk tegen hem gekeerd in de eerste wedstrijd van het seizoen, mede omdat hij een week later terugkwam van vakantie en zich op meerdere manieren onmogelijk maakte. 

Lees ook: Neymar jaagt PSG wederom tegen zich in het harnas

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 24 september 2020

  2. woensdag 23 september 2020

  3. dinsdag 22 september 2020