Fortuna Sittard
0 – 3
FC Twente

Schreuder reëel na 0-0, Bosz vond dat Bayer meer had verdiend

Schreuder reëel na 0-0, Bosz vond dat Bayer meer had verdiend

1 september 2019 – Peter Bosz vond dat Bayer Leverkusen in de ontmoeting met 1899 Hoffenheim zaterdagmiddag meer had verdiend dan het 0-0 gelijkspel dat zijn elftal kreeg. De oefenmeester zag dat zijn ploeg compleet de overhand had. Collega Alfred Schreuder toonde zich dan ook content met het punt en wist dat zijn team realistisch moet spelen."Hoewel we niet echt grote en dodelijke kansen op doel hebben gekregen, waren we zeker superieur aan Hoffenheim. Dit was de beste wedstrijd dit seizoen van mijn elftal", loofde Bosz na de wedstrijd. "Zeven punten uit drie wedstrijden zijn er dus echt twee te weinig. We hadden helaas meer verdiend."

Schreuder
"Ons team is nog in opbouw, dus we kunnen niet naar Leverkusen komen denken: vandaag gaan we wel even volledig aanvallen", zei Schreuder over de enigszins verdedigende opvatting van zijn elftal. "We moeten realistisch zijn. We hebben de ruimtes klein gemaakt en op de tegenaanval gespeeld. Dat hebben we goed gedaan."

Ook over aanwinst Jürgen Locadia was hij tegenover FOX Sports content: "Hij is er goed in gekomen, kreeg een mooie kans om te scoren en heeft gewoon zijn ding gedaan. Prima. Hij gaat zeker zijn mogelijkheden krijgen. Jürgen is erg goed in en rondom de zestien meter. We zullen in veel thuiswedstrijden het spel moeten maken en rondom de zestien van de tegenstander spelen. Dan heb je zo'n type spits nodig."

Lees ook: Schreuder verrast: "Ten Hag en ik hebben een uitstekende relatie"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 september 2019

  2. zaterdag 14 september 2019