Heerenveen hoopt op Halilovic en is blij met komst Van Hau

Heerenveen hoopt op Halilovic en is blij met komst Van Hau

31 augustus 2019 – Alen Halilovic is binnenkort mogelijk in de Eredivisie te bewonderen. Het voormalige toptalent staat in de belangstelling van sc Heerenveen, bevestigt technisch directeur Gerry Hamstra aan Voetbal International. De Friezen gaan op korte termijn ook de komst van Doan Van Hau afronden.De twintigjarige verdediger uit Vietnam wordt overgenomen van Ha Noi FC. "Doan is nu onderweg, hij moet de medische keuring nog ondergaan, maar we zijn erg blij met zijn komst", laat Hamstra weten. "Het is een goede voetballer, we kregen een tip en toen zijn we beelden van hem gaan bekijken. Dat zag er goed uit. Hij kan als centrumverdediger en linksback uit de voeten, dat kunnen niet veel spelers, en hij staat verdedigend zijn mannetje."

Van Hau is in meerdere opzichten een interessante speler voor Heerenveen. "Hij heeft een prima mentaliteit, maar het is ook commercieel gewoon een zeer aantrekkelijke deal. Van Hau heeft een enorm aantal volgers en met hem kunnen we een enorme markt aanboren in Vietnam, wat dat betreft ook complimenten voor ons commerciële team."

Met Halilovic wil Heerenveen voor de transfermarkt sluit naast Van Hau nog een speler aantrekken. "Iemand met zijn kwaliteiten kunnen we goed gebruiken. We hebben contact met hem gehad en hij wil zelf graag komen, maar we zijn niet de enige partij", zegt Hamstra. De Kroaat speelt nu nog bij Standard Luik, dat hem huurt van AC Milan. Heerenveen moet daardoor zowel met de Belgische als Italiaanse club een akkoord zien te bereiken.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019