Drukte bij Monaco: Bakayoko terug, Falcao op weg naar Turkije

Drukte bij Monaco: Bakayoko terug, Falcao op weg naar Turkije

31 augustus 2019 – Voor AS Monaco was het zaterdagavond een roerig dagje op de transfermarkt. De Monegasken, die vorig jaar als zeventiende eindigden en nu pas een punt sprokkelden, hebben zich versterkt met oude bekende Tiemoué Bakayoko. Daar staat het naderende vertrek van de Colombiaanse spits Radamel Falcao tegenover.De oudgediende (33) gaat de Ligue 1 verruillen voor de Turkse competitie. Falcao tekent zeer binnenkort een lucratief contract bij Galatasaray, waar ook Ryan Babel actief is. De Turken maakten zaterdagavond kenbaar te onderhandelen met Monaco. Eerder vloog Falcao al naar Istanbul om persoonlijk rond te komen met 'Gala'. 

Wel verwelkomt Monaco de middenvelder Tiemoué Bakayoko. Hij komt op huurbasis over van Chelsea. Monaco, dat hem in 2017 voor meer dan veertig miljoen euro verkocht aan The Blues, heeft ook een optie tot koop bedongen op Bakayoko.

Met Bakayoko, maar zonder Falcao blijf het hopen op betere tijden. Na het rampseizoen van vorig jaar is ook augustus een dramatische maand voor Monaco. De club behaalde uit de eerste vier competitieduels slechts een schamel puntje. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 12 november 2019

  2. maandag 11 november 2019

  3. zondag 10 november 2019