Schreuder verrast: "Ten Hag en ik hebben een uitstekende relatie"

Schreuder verrast: "Ten Hag en ik hebben een uitstekende relatie"

31 augustus 2019 – In de media verschenen deze week berichten dat Alfred Schreuder in zijn Ajax-tijd lekte naar de pers. De solidariteit van de huidige hoofdtrainer van 1899 Hoffenheim naar Ajax-coach Erik ten Hag werd door journalisten en analisten in twijfel getrokken. Volgens Schreuder klopt er echter niets van de berichtgeving."Natuurlijk heeft het me verbaasd", reageert Schreuder als FOX Sports hem vraagt of de berichtgeving hem heeft verbaasd. "Erik en ik hebben een uitstekende relatie. Dat zal altijd zo blijven. Voor de rest wil ik me focussen op Hoffenheim. Of het totale onzin is? Ja."

Met Hoffenheim nam Schreuder het zaterdag op tegen het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Het duel eindigde in 0-0. "Een goed resultaat voor ons", stelt de trainer. "De tactiek van vandaag was om Leverkusen vanuit de omschakeling pijn te doen. We hebben vier of vijf grote mogelijkheden gehad om te scoren. Helaas is dat niet gelukt, maar al met al mogen we tevreden zijn met 0-0."

Locadia
Tegen Leverkusen bracht Schreuder de van Brighton & Hove Albion gehuurde Jürgen Locadia na rust binnen de lijnen. "Hij is er goed in gekomen, kreeg een mooie kans om te scoren en heeft gewoon zijn ding gedaan. Prima. Hij gaat zeker zijn mogelijkheden krijgen. Jürgen is erg goed in en rondom de zestien meter. We zullen in veel thuiswedstrijden het spel moeten maken en rondom de zestien van de tegenstander spelen. Dan heb je zo'n type spits nodig."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 24 september 2020

  2. woensdag 23 september 2020

  3. dinsdag 22 september 2020