Becker draagt met assist bij aan stunt tegen Dortmund

31 augustus 2019, 20:34

Borussia Dortmund is er zaterdagavond niet in geslaagd de ongeslagen status in de Bundesliga te behouden. De club van trainer Lucien Favre ging op bezoek bij Union Berlin verrassend onderuit. De promovendus won het duel met 3-1.

Door overwinningen op FC Augsburg (5-1) en FC Köln (1-3) bezette Borussia Dortmund voorafgaand aan de derde speelronde de koppositie in de Bundesliga. In navolging van RB Leipzig lukte het Die Borussen echter niet om ook de derde wedstrijd van het seizoen te winnen.

Halverwege de wedstrijd stond een 1-1 stand op het scorebord. Marius Bülter had namens de thuisploeg na 22 minuten de score geopend. Niet veel later kwam Borussia Dortmund op gelijke hoogte door een goal van Paco Alcacer, die daarmee zijn derde doelpunt in vier wedstrijden maakte.

De verwachting was dat Borussia Dortmund na rust zou toeslaan, maar het was Union Berlin dat met de zege aan de haal ging. Marius Bülter verzorgde de 2-1, waarna Sebastian Andersson na een prima lage voorzet van Sheraldo Becker voor de 3-1 tekende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen