Troost weet niet of Senesi naar Feyenoord komt: "Onduidelijk"

31 augustus 2019, 16:58

Terwijl de transferdeadline nadert, heeft Feyenoord de komst van Marcos Senesi nog altijd niet bevestigd. De begeerde verdediger van San Lorenzo wordt al langere tijd in verband gebracht met de Rotterdammers, maar het is volgens Sjaak Troost geen sinecure dat hij komt.

Feyenoord wil zeven miljoen euro betalen voor de centrumverdediger en hoopt de deal rond te krijgen. Tegenover Feyenoord TV reageert de technisch directeur op de geruchten. "Daar zijn we mee in gesprek, maar het is nog onduidelijk of het door kan gaan", zegt Troost. Wat de directeur wel zeker weet, is dat Steven Berghuis blijft. Hij tekende in de zomer een nieuwe contract. "Ik ben superblij dat we eruit zijn gekomen. Het was een beetje met vallen en opstaan, maar je hebt niets gemerkt aan Steven."

Het was een drukke zomer bij Feyenoord, dat is zeker. Troost merkt dat er iets begint te leven in Rotterdam, zeker na de plaatsing voor de Europa League. De directeur hoopt op meer groei. "Het zal niet lang meer duren voordat we een fitte selectie hebben en daar word ik heel vrolijk van. Als je het rijtje opnoemt met nieuwe spelers, verlengingen en spelers waarmee we nog mee bezig zijn, dan is het potje leeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen