United kent slechte start en morst ook bij Southampton

31 augustus 2019, 15:31

Het afgelopen seizoen werd matig afgesloten door Manchester United en ook in het nieuwe voetbaljaar is de ploeg niet goed begonnen. Voor de derde keer in vier duels is er een slecht resultaat opgelopen. Bij Southampton bleef het zaterdag steken op 1-1.

Het zag er niet naar uit dat het tegen Southampton mis zou gaan voor United. De start van het duel was namelijk prima. Daniel James haalde al in de tiende minuut de trekker succesvol over. De van Swansea City overgekomen buitenspeler is dit seizoen de revelatie bij de topclub en schoot de bal stijf in de kruising na een goede dribbel.

Echt lekker speelde United het vervolgens niet uit. De ploeg kreeg meerdere kansen, maar sprong daar niet goed mee om. Southampton rook bloed en sloeg een kwartier na rust toe via Jannik Vestergaard. De Deen kopte van dichtbij raak. In het restante van de wedstrijd kreeg United nog wel enkele mogelijkheden. Zeker nadat Kevin Danso van Southampton een kwartier voor tijd rood kreeg namen de kansen voor de bezoekers toe. De ploeg slaagde er echter niet meer in om gelijk te maken. Daardoor staat de teller na vier duels op vijf punten.

Vorige week verloor het team van Ole Gunnar Solskjaer thuis al met 1-2 van Crystal Palace, terwijl het daarvoor met 1-1 gelijkspeelde tegen Wolverhampton Wanderers. De seizoensstart was met een 4-0 zege op Chelsea nog wel overtuigend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen