Koster tilt niet zwaar aan koppositie: "In juiste perspectief zien"

31 augustus 2019, 14:57

Na vier speelronden is Willem II koploper van de Eredivisie, al moet gezegd dat de topclubs nog een duel in te halen hebben. Toch kennen de Tilburgers een goede seizoensstart. Adrie Koster is tevreden, maar houdt zich er niet teveel mee bezig.

Willem II deed in de zomer een jasje uit op de transfermarkt, maar daar is weinig van terug te zien. Met negen punten uit vier duels is het heel goed begonnen. "Je moet het wel in het juiste perspectief zien", legt de 64-jarige oefenmeester uit tegen de NOS. "We gaan kijken wat we eruit kunnen halen. Wij zijn natuurlijk zelf ook benieuwd waar we aan het eind van de rit staan."

Koster speelt met Willem II zondagmiddag tegen Feyenoord. Hij is op dit moment nog niet bezig met het formuleren van een doelstelling. "Pas als de ploeg compleet is, zullen we een doelstelling neerleggen", zegt Koster, die nog spelers hoopt te verwelkomen. "Er moet nog wat bijkomen in de breedte, dan zijn we tevreden. Dat is nodig om een rol van betekenis te spelen, zoals wij die in gedachten hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen