Drama voor NAC Breda: "Rotavond is nog zacht uitgedrukt"

31 augustus 2019, 12:05

NAC Breda heeft vrijdag voor de eerste keer punten verloren in de Eerste Divisie. Dat gebeurde voor de ploeg op zeer vervelende wijze: door twee late goals werd er met 2-1 verloren bij FC Volendam. Mounir El Allouchi baalt als een stekker.

De spelmaker zag zijn jubileum zodoende in het water vallen. Toch baalde hij daar niet het meest van. "Niet eens omdat het mijn honderdste wedstrijd was, maar de uitslag op zich en de manier waarop. Dit is ontzettend zuur", zegt de middenvelder tegen BN De Stem. "Rotavond is nog zacht uitgedrukt. In de rust zeiden we nog: het loopt voor geen meter, maar als wij niet kunnen scoren, dan zij ook niet. Dat heeft 88 minuten geduurd."

NAC won de eerste drie duels, maar ging vrijdag dus ten onder. Waar ging het mis? "Volendam is een goed voetballende ploeg, ze zetten ons onder druk en gaven ons weinig ruimte. Ze wonnen ook de tweede bal waardoor zij konden gaan voetballen. Dat heeft er allemaal mee te maken, maar bovenal was het van ons niet goed genoeg. We moeten dit gaan analyseren, koppies omhoog en er weer vol tegenaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen