Berghuis enthousiast over loting, Vermeer waakt voor Young Boys

30 augustus 2019, 20:31   Bijgewerkt: 30 augustus 2019, 20:36

Steven Berghuis is zeer positief over de Europa League-loting van Feyenoord. De aanvaller van de Rotterdammers kijkt uit naar de ontmoetingen met FC Porto, BSC Young Boys en Rangers FC. "Mooie stadions om in te spelen ook en niet te ver weg voor onze supporters. Ik ben heel enthousiast over deze loting." Collega Kenneth Vermeer vindt het vooral een zware loting.

Dat vertelt het duo op de clubsite. Rangers-trainer Steven Gerrard zag zijn ploeg als grote underdog, ook Feyenoord is geen favoriet. Het wordt nog moeilijk genoeg om te overleven. "Wel is het zo dat Europees voetbal echt leeft in deze groep. Overwintering is wat we natuurlijk heel graag willen en daar gaan we alles voor doen", aldus Berghuis.

Keeper Vermeer is daarin wellicht iets realistischer en ziet vooral Young Boys als gevaarlijke opponent. "Ik heb ze vorig jaar in de Champions League zien spelen en toen hebben ze gewonnen van Juventus en Manchester United lastig gemaakt", aldus de goalie. "Toch zie ik zeker mogelijkheden voor ons. We moeten in elk geval proberen onze thuiswedstrijden te winnen en uit pakken wat we pakken kunnen. We zijn in het toernooi aan het groeien, die lijn willen we in de groepsfase doortrekken."

Lees ook: Pittige loting Nederlandse clubs voor groepsfase Europa League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen