Ten Hag met fit Ajax naar Sparta: "Enthousiaste ploeg"

30 augustus 2019, 17:44   Bijgewerkt: 30 augustus 2019, 19:59

Ajax is ondanks het midweekse Champions League-treffen met APOEL Nicosia volledig fit voor de Eredivisie-wedstrijd tegen Sparta Rotterdam van komend weekend. Alleen de langer geblesseerden, onder wie Donny van de Beek en Carel Eiting, zijn niet beschikbaar voor trainer Erik ten Hag. "Links en rechts hebben we wat klachten, maar dat gaat niet tot problemen leiden."

Dat zei de coach op het clubkanaal van de Amsterdammers. "We zitten nu weer in het ritme van om de drie dagen spelen", erkende Ten Hag, die geen makkelijk karwei verwacht op Het Kasteel. "Sparta doet het heel erg goed. Het is een leuke ploeg, met veel enthousiasme en gebaseerd op een goed plan. Dus dat wordt een uitdaging zondag."

Ajax verloor dit seizoen nog niet, toch is een gelijkspel niet genoeg in Rotterdam. "We willen het eerste blok goed afsluiten met het juiste resultaat. En dat is winnen", beseft Ten Hag, die zich geen zorgen maakt. Want ook als het niet goed loopt, ziet hij een sterk Ajax. "Met een goede cohesie. Zoals op Cyrpus, dan vechten ze hard." Bovendien zag hij een sterk Ajax tegen APOEL in de return: als ze dat wederom kunnen brengen, dan verwacht de oefenmeester geen problemen tegen het nog ongeslagen Sparta Rotterdam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen