Wormuth: "Lastig te zeggen of vertrek van Doan een voordeel is"

30 augustus 2019, 15:24

Heracles Almelo hoopt zaterdag tegen FC Groningen de eerste overwinning van het seizoen te boeken. De Heraclieden veroverden in vier wedstrijden slechts twee punten en staan daardoor in de onderste regionen van de Eredivisie. Trainer Frank Wormuth wil daar verandering in brengen.

Tussen de wedstrijd tussen Vitesse (1-1) en FC Groningen oefende Heracles deze week tegen HHC Hardenberg. De Heraclieden wonnen de vriendschappelijke wedstrijd met 3-0. "De wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen HHC Hardenberg was nuttig. "De spelers hebben hard gewerkt en we nemen de opmerkelijke zaken mee in onze analyse. Zowel verdedigend als aanvallend. We hebben deze week veel getraind op het afwerken en veel aandacht geschonken aan de achterste vier."

Tegenstander Groningen raakte deze week smaakmaker Ritsu Doan kwijt aan PSV. "Of dat een voordeel is? Lastig te zeggen, in het voetbal kun je moeilijk vergelijken. Als Doan er nog wel was geweest had hij misschien wel met een slecht gevoel op het veld gestaan, dat weet je nooit", besluit Wormuth, die opnieuw geen beroep kan doen op Mohammed Osman, Jesper Drost en Sebastian Jakubiak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen