Garcia onder indruk van Utrecht: "Zeven goede middenvelders"

Garcia onder indruk van Utrecht: "Zeven goede middenvelders"

30 augustus 2019 – Gonzalo Garcia is zeer onder de indruk van de selectie van FC Utrecht, dat zondag op bezoek komt bij FC Twente. De coach van de Tukkers beseft dat de coach van de Domstedelingen keuze te over heeft.Volgens Garcia is de selectie van Utrecht zeer breed te noemen. "Zij hebben drie spitsen en zeven middenvelders, die allemaal goed zijn", aldus Garcia bij Tubantia. "Ik zou niet weten met elke elf ze zondag komen. Het zal voor John van den Brom misschien niet altijd makkelijk zijn, maar het is voor een coach wel heel prettig als je wat te kiezen heeft. Ook al weet je dat je dan niet iedereen altijd tevreden kunt houden, maar dat hoort erbij."

Garcia heeft bij de promovendus wat minder te kiezen en zou graag nog nieuwe spelers verwelkomen voor het verstrijken van de transferdeadline. Hij rekent echter nergens op. "We kunnen nog wel wat gebruiken, niet voor één positie, maar voor meerdere. Maar ik heb begrepen dat het een lastig verhaal wordt", aldus de oefenmeester.

Busquets maakt indruk
Wie Garcia er wel bij kreeg, is Oriol Busquets. De huurling van FC Barcelona is gehaald als spil voor de verdediging. De kans lijkt klein dat hij zondag al speelt. "Hij is een goede speler, maar hij is net aangekomen en moet uiteraard nog wennen aan ons ritme van spelen. Je moet niet vergeten dat hij van Barcelona B komt en nog tijd nodig heeft. We hebben al wel met hem gesproken over onze spelintenties, en Oriol heeft ook wedstrijden van ons bekeken."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 24 september 2020

  2. woensdag 23 september 2020

  3. dinsdag 22 september 2020