Ihatarren op eigen verzoek niet bij Jong Oranje

Ihatarren op eigen verzoek niet bij Jong Oranje

30 augustus 2019 – Mohammed Ihattaren is op eigen verzoek niet opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje. De aanvallende middenvelder van PSV wil in alle rust nadenken over zijn toekomst als international en heeft na overleg met zijn club en de KNVB besloten zich niet beschikbaar te stellen voor het Nederlandse beloftenteam."Hoewel wij hem graag hadden opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Cyprus, wordt zijn keuze door ons als staf van Jong Oranje en door de KNVB gerespecteerd", reageert Jong Oranje-coach Erwin van der Looi via de website van de Nederlandse voetbalbond. Ihattaren werd onlangs ook opgenomen in de voorselectie van Marokko, maar ontbrak in de definitieve selectie van het Noord-Afrikaanse land.

In de 23-koppige selectie is wel plaats voor Myron Boadu. Hij debuteert in de definitieve selectie van Jong Oranje. De Nederlandse beloften nemen het in het kader van de EK-kwalificatie op dinsdag 10 september op tegen Jong Cyprus.

Selectie Jong Oranje:
Dani de Wit (Ajax), Perr Schuurs (Ajax), Noa Lang (Ajax), Kjell Scherpen (Ajax), Justin Kluivert (AS Roma), Calvin Stengs (AZ), Teun Koopmeiners (AZ), Owen Wijndal (AZ), Myron Boadu (AZ), Ludovit Reis (FC Barcelona), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Jan Hoekstra (FC Groningen), Kaj Sierhuis (FC Groningen), Justin Hoogma (FC Utrecht), Maarten Paes (FC Utrecht), Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe), Tyrell Malacia (Feyenoord), Rick van Drongelen (Hamburger SV), Tahith Chong (Manchester United), Cody Gakpo (PSV), Sherel Floranus (sc Heerenveen), Abdou Harroui (Sparta Rotterdam), Danilho Doekhi (Vitesse).

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 28 september 2020

  2. zondag 27 september 2020