PEC Zwolle vindt in jeugdspeler van Bordeaux elfde versterking

PEC Zwolle vindt in jeugdspeler van Bordeaux elfde versterking

29 augustus 2019 – PEC Zwolle heeft zijn elfde zomerversterking binnen. De Zwolenaren verwelkomen Anthony Dekono. De jonge Franse verdediger (18) trainde de afgelopen periode mee met Jong PEC Zwolle en liet daar een goede indruk achter. Dekono tekent voor twee seizoenen in Zwolle.De tiener kwam eerder uit voor de jeugdafdeling van Girondins Bordeaux. Hij is blij met zijn transfer naar de Eredivisie. "De manier van spelen past goed bij mij en daarnaast is teamgenoot Marc-Olivier Doué een goede vriend waardoor ik de stap vanuit Frankrijk nog wat makkelijker kan maken."

Ook Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle, toont zich een blij man na de transfer. "Anthony is een talentvolle speler en speelt als een moderne verdediger. Hij is linksbenig, balvast en heeft de blik naar voren gericht."

Dekono zal eerst aansluiten bij Jong PEC Zwolle. De hoofdmacht van de Zwollenaren kent vooralsnog een teleurstellende seizoensstart. Met slechts één punt uit vier wedstrijden deelt PEC de laatste plaats met RKC Waalwijk. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020