Lukkien: "PEC behoort tot hetzelfde rijtje ploegen als Emmen"

29 augustus 2019, 17:37

Dick Lukkien denkt dat FC Emmen en PEC Zwolle weinig voor elkaar onderdoen. Met drie punten uit vier wedstrijden staan de Emmenaren er niet florissant voor. Dat geldt echter ook voor de Zwollenaren, die nog maar één punt verzamelden. Vrijdag staan de ploegen in Drenthe tegenover elkaar.

Het wordt de tweede keer in korte tijd dat de teams het tegen elkaar opnemen. In de voorbereiding oefenden de Eredivisionisten tegen elkaar. Toen eindigde de vriendschappelijke wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. "Ik denk dat PEC Zwolle tot hetzelfde rijtje ploegen behoort als FC Emmen. Het is een directe concurrent", aldus Lukkien op de clubwebsite in aanloop naar de wedstrijd van vrijdag.

Emmen ging in de vorige speelronde met 2-1 onderuit tegen Willem II. Daar was Lukkien niet blij mee. "Ik had gezegd dat we een dramatische eerste helft hadden gespeeld, maar nadat ik de wedstrijd had teruggezien vond ik de beginfase wel oké. We hebben niet laten zien wat we kunnen, maar het was ook niet dramatisch. Gewoon slordig, van beide kanten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen