Mount opnieuw opgeroepen voor Engeland, debuut Wan-Bissaka

29 augustus 2019, 15:50

Mason Mount behoort voor de tweede keer tot de nationale ploeg van Engeland. Gareth Southgate heeft de middenvelder van Chelsea opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met Bulgarije en Kosovo. In de 25-koppige selectie zitten ook debutanten Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) en Tyrone Mings (Aston Villa). Meest opvallende afwezige is Kyle Walker.

Mount werd in oktober voor het eerst en het laatst opgeroepen voor de Engelse ploeg. Van een debuut kwam het niet. Destijds speelde de oud-Vitessenaar op huurbasis in het Championship voor Derby County. Dit seizoen lijkt het Chelsea-product echt door te breken op Stamford Bridge en lonkt nu zijn vuurdoop bij The Three Lions. Ook James Maddison van Leicester City behoort voor de tweede keer tot de selectie. De 22-jarige middenvelder speelde net als Mount nog geen interland.

Wan-Bissaka en Mings behoren voor het eerst tot de selectie. Wan-Bissaka ging deze zomer voor 55 miljoen euro van Crystal Palace naar Manchester United. De rechtsback krijgt bij de Engelse ploeg stevige concurrentie, want ook Kieran Trippier en Trent Alexander-Arnold zijn opgeroepen. Vandaar dat Walker waarschijnlijk buiten de boot valt. Southgate heeft met Mings een centrale verdediger aan boord gehaald. Daarnaast zijn meervoudig internationals Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool) en Harry Winks (Tottenham Hotspur) terug bij de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen