Ajax verlengt ook contract van opgeleefde Veltman

29 augustus 2019, 15:53

Ajax en Joël Veltman zijn langer aan elkaar verbonden. De 27-jarige verdediger heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd en ligt nu tot medio 2021 vast. Dat meldt Ajax via de clubkanalen. Aanvankelijk zette Veltman zijn zinnen op een vertrek naar het buitenland, maar wilde Ajax hem niet laten gaan.

Veltman krijgt dit seizoen het volledige vertrouwen van Ten Hag. Eerst als rechtsback, maar de laatste wedstrijden als centrale verdediger op het plekje van Matthijs de Ligt. Daarom mocht Veltman ook niet weg van Ten Hag. De Ajacied manifesteert zich momenteel zo goed, dat bondscoach Ronald Koeman hem opnam in de voorselectie van Oranje. Morgen (vrijdag) hoort Veltman of hij er definitief bij zit.

Met de contractverlenging van een jaar stelt Veltman zijn buitenlandse avontuur normaliter een jaar uit. Hoewel hij met plezier voor Ajax speelt, gaf de verdediger al aan dat zijn droom voor een buitenlands avontuur blijft. Naar verluidt stond Veltman deze zomer in belangstelling van West Ham United.

Deze zomer verlengde Ajax ook met Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Nicolas Tagliafico en David Neres. In een eerder stadium tekenden Noussair Mazraoui en André Onana al bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen