Van 't Schip haalt Willem II-duo voor eerste keer bij Grieks elftal

29 augustus 2019, 15:42

Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai zijn door bondscoach John van 't Schip geselecteerd voor het Griekse nationale elftal. Het is de eerste oproep voor de aanvallers van Willem II. Binnenkort kan het duo in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland (5 september) of Liechtenstein (8 september) zijn interlanddebuut maken.

De oproep voor het Griekse nationale elftal is een beloning voor de ontwikkeling die zowel Pavlidis als Vrousai doormaakt. "Vangelis en Marios hebben afgelopen seizoen en ook bij de eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen een goede indruk achtergelaten. Ze krijgen bij Willem II veel speeltijd, zitten in een goede flow en laten zien stappen te maken in hun ontwikkeling", aldus Van 't Schip.

In het nieuwe seizoen staat Pavlidis op vier doelpunten uit drie wedstrijden. De van VfL Bochum overgekomen aanvaller was zowel tegen PEC Zwolle als Fortuna Sittard twee keer trefzeker. Vrousai kwam in drie wedstrijden tot één doelpunt en één assist. Hij wordt gehuurd van de Griekse topclub Olympiakos.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen