Go Ahead Eagles strikt voormalig Roda JC-spits Ngombo

29 augustus 2019, 15:41

Maecky Ngombo heeft tijdens zijn proefperiode indruk gemaakt op de clubleiding van Go Ahead Eagles. De 24-jarige spits komt over van het Italiaanse Ascoli en heeft donderdag voor een jaar getekend, met de optie op een extra seizoen.

De Congolese Belg speelde eerder bij Roda JC en was daar mede door zijn lengte (1.91) een opvallende verschijning in de spits. Hij scoorde toen onder meer tegen Feyenoord en Ajax en verdiende met zijn prestaties een transfer naar Fortuna Düsseldorf. Na avonturen bij Milton Keynes Dons, opnieuw Roda JC en Ascoli, gaat hij nu aan de slag bij Go Ahead Eagles. Hij was de afgelopen dagen al op proef en maakte een goede indruk.

"Ik ben heel blij hier te zijn", zegt Ngombo in een reactie. "De eerste indrukken van de club zijn heel erg goed, net als van de groep jongens en van de staf." Over zijn kwaliteiten spreekt hij zich niet uit. "Ik denk dat het aan anderen is daarover te oordelen. En aan mij om het te laten zien, in plaats van erover te praten. Daarnaast hoop ik bij Go Ahead Eagles ook een betere speler te worden, met de hulp van mijn teamgenoten en de staf."

Technisch manager Paul Bosvelt is zeer tevreden met het aantrekken van Ngombo. "Maecky voegt body toe aan onze aanval", zegt hij. "Hij is een ander type spits dan Maarten Pouwels en Antoine Rabillard, en daardoor kunnen we nog meer variëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen