Malen: "Wij moeten zorgen dat we het zakelijk uitspelen"

29 augustus 2019, 10:25

Het strijdplan van PSV voor de uitwedstrijd tegen Apollon Limassol is duidelijk. Het team van Mark van Bommel hoeft absoluut niet de show te stelen op Cyprus, maar moet gewoon zorgen dat de 3-0 overwinning van vorige week verzilverd wordt. Dat beseft Donyell Malen ook.

Als dat lukt, dan is PSV dit seizoen present in de Europa League. "Dat is ook iets moois, om daar een goed resultaat te halen. Het is toch Europees voetbal. Wij hebben ook een ploeg die op dat niveau goede resultaten kan boeken", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. Malen verwacht een pittig potje. "Zij zullen er vol op klappen. Daar moeten wij scherp op zijn. Wij moeten zorgen dat we het zakelijk uitspelen."

PSV heeft zich goed kunnen voorbereiden op return, omdat het afgelopen weekend vrijaf kreeg van de KNVB. "Ik was niet per se aan rust toe, maar het is wel prettig dat er rekening mee wordt gehouden met Europees voetbal. Het kan voor ons ook handig zijn. Ik heb afgelopen weekend een beetje voetbal gekeken en mijn rust genomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen