Ziyech geniet: "Lekker om twee stofzuigers in mijn rug te hebben"

29 augustus 2019, 08:00

Hakim Ziyech schitterde woensdag tegen APOEL Nicosia ouderwets 'op tien'. Door het ontbreken van Donny van de Beek begon de Marokkaan als aanvallende middenvelder bij Ajax en dat is hem uitstekend bevallen.

"Ik heb daar vaak gespeeld, alleen vorig seizoen wat vaker vanaf rechts. Ik ben het niet verleerd. Het was lekker om twee stofzuigers in mijn rug te hebben", doelt hij bij Ziggo Sport op Edson Álvarez en Lisandro Martinez. Zij begonnen woensdag op het middenveld. "We hebben het wel getraind, maar in de wedstrijd moet je dat altijd nog even aftasten. Ik denk dat we wel de controle hadden en zijn ze alleen met twee standaardsituaties dicht bij een goal geweest. Ze hebben niet eens een schot op goal gehad volgens mij. Het moeilijke was meer dat we het geduld moesten bewaren. Heel graag en heel snel wil je die eerste goal maakte, maar dat gebeurde niet. Gelukkig kwam de opening vlak voor rust."

Ziyech kende het belang van de thuiswedstrijd en is dan ook dolblij dat de missie geslaagd is. "Het was alles of niets, of Champions League of geen Champions League. Ik denk dat elke speler in het team daarin wil spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen