Stam bevestigt vertrekwens Ayoub: "Heeft hij zelf aangegeven"

28 augustus 2019, 21:22

Yassin Ayoub heeft zijn zinnen gezet op een transfer. De middenvelder lijkt dit seizoen net als vorig jaar buiten de boot te vallen bij Feyenoord en kan het niet meer opbrengen om nog een jaar weinig te spelen. Dat zegt Jaap Stam.

De coach was woensdag op de persconferentie voor het duel met Hapoel Be'er Sheva eerlijk over de situatie van Ayoub. "Hij heeft zelf aangegeven dat hij graag weg wil als hij niet speelt", sprak de trainer. "Hij hoeft van mij of van de club niet weg, maar wij kijken ook naar wat een speler wil. Vorig seizoen heeft hij weinig minuten gemaakt. Daar heb ik met hem over gesproken. Hij vindt dat moeilijk. Dan moet hij een beslissing nemen en moet Feyenoord een beslissing nemen. Ik heb niet gezegd dat hij absoluut niet aan spelen toekomt. Yassin maakt onderdeel uit van een grote selectie. We zullen al die spelers nodig hebben. Maar je moet het wel op kunnen brengen om die kans af te wachten."

Vorig seizoen speelde de 25-jarige Ayoub slechts 214 minuten in de Eredivisie. Dit seizoen staat de teller tot dusver op dertig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen