Ten Hag kiest voor met Huntelaar, Álvarez en Dest tegen APOEL

28 augustus 2019, 19:50

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft voor de wedstrijd tegen APOEL Nicosia woensdagavond gekozen voor Edson Álvarez, Sergino Dest en Klaas-Jan Huntelaar. De coach heeft besloten om op het middenveld niet te kiezen voor Razvan Marin en Quincy Promes: zij beginnen op de bank, net als Lassana Traoré, die de vorige keren niet op bij de wedstrijdselectie zat. Dat is omdat Huntelaar vanaf de aftrap begint.

Naar verluidt begint Hakim Ziyech op tien en Daley Blind in het centrum, dat zou betekenen dat Lisandro Martínez diens plek op het middenveld overneemt. Daar staan dus waarschijnlijk ook Ziyech en de in de basis debuterende Álvarez, al is het ook mogelijk dat Blind op het middenveld staat samen met Dusan Tadic. De aanvoerder van de Amsterdammers kan zowel op tien als ook aan de zijkanten uit de voeten. In dat kader is het afwachten wat Ten Hag definitief heeft bedacht tegen de Cypriotische opponent.

Zeker is dat Huntelaar in de spits staat bij Ajax, geflankeerd door David Neres. Achterin staat Dest rechtsachter op de plek van de geschorste Noussair Mazraoui, waardoor Joël Veltman - die daar ook kan spelen - centraal achterin staat. Linksback is Nicolas Tagliafico, terwijl André Onana in het doel staat. Hoe de rest van de ploeg zich precies op het veld presenteert, blijft nog even afwachten. 

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Martínez, Ziyech; Tadic, Huntelaar en Neres

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen