Van Hanegem wil dat Feyenoord jeugdspelers een kans geeft

28 augustus 2019, 19:40

Volgens Willem van Hanegem doet Feyenoord er verstandig aan om jeugdspelers kansen te geven in het eerste elftal. Op die manier kan de club verder groeien en zullen de jeugdspelers niet zo snel vertrekken uit Rotterdam, denkt De Kromme.

Zo vindt Van Hanegem het niet nodig om een extra spits naar De Kuip te halen, iets waarover wel lange tijd geruchten gingen. Naoufal Bannis maakt indruk op hem. "Je hebt Nicolai Jørgensen waar we allemaal van hopen dat hij snel fit is en je hebt ook nog een jonge jongen. Die is zeventien jaar. Die heeft een indruk op mij gemaakt. Ook al speelde hij maar tien minuten mee. Je kon zien hoe goed hij de diepte zocht. Je moet alleen wel de mazzel hebben dat je medespelers dat zien. Dan kan je hem wegsturen. En dan zeggen we allemaal: hij kan goed voetballen. Nu loopt hij elke keer voor Jan Lul", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Inzetten op eigen jeugd is iets wat Feyenoord moet doen, vindt Van Hanegem. "Je wordt toch geen kampioen. Die illusie hoef je niet te maken. Je hebt nu vier à vijf jeugdspelers. Ik zou ze gebruiken, want anders gaan die gasten naar een andere club toe. En het zijn gasten met heel veel potentie. Je moet ze niet wegjagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen