Van den Boomen tekent voor drie jaar bij De Graafschap

Van den Boomen tekent voor drie jaar bij De Graafschap

28 augustus 2019 – De Graafschap heeft het middenveld een impuls gegeven met de komst van Branco van den Boomen. De 24-jarige middenvelder wilde graag vertrekken bij FC Eindhoven en de club heeft uiteindelijk gehoord gegeven aan die wens. Hij heeft woensdag voor drie jaar getekend.Van den Boomen speelde eerder voor Ajax, sc Heerenveen en Willem II. Vorig seizoen viel de middenvelder op bij FC Eindhoven, waarvoor hij elf keer scoorde in de Eerste Divisie. Dit seizoen was de aanvoerder goed voor liefst vier goals in drie wedstrijden. Van den Boomen wilde aanvankelijk graag naar de Eredivisie, maar zag dat de clubs niet toehapten. Nu gaat hij dus spelen bij De Graafschap, waar de spelmaker gezien kan worden als vervanger van Youssef El Jebli.

"Voor mij was het geen moeilijke keuze. De Graafschap is een club die erg aanspreekt. Een vol en sfeervol stadion, spelen om de prijzen en een goed verhaal van Mike Snoei en Peter Hofstede. Ik geloof in de missie van De Graafschap en ga er alles aan doen om deze te laten slagen", zegt de middenvelder.

"Wij zijn erg blij dat Branco voor De Graafschap heeft gekozen, uiteindelijk waren er meer kapers op de kust", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Wij denken dat hij goed bij onze club past en doen er alles aan om hem voor vrijdag speelgerechtigd te krijgen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 24 oktober 2019

  2. woensdag 23 oktober 2019