Transfer beklonken: Serero van Vitesse naar Al-Jazira Club

28 augustus 2019, 17:15

Na twee seizoenen vertrekt Thulani Serero bij Vitesse. De 29-jarige middenvelder speelde sinds 2017 in Arnhem en gaat nu zijn geluk beproeven bij Al-Jazira Club. De transfer was al enige tijd aanstaande en woensdag zijn de laatste plooien gladgestreken. Serero gaat in Abu Dhabi spelen onder trainer Jurgen Streppel.

Serero kwam in 2017 transfervrij over van Ajax en speelde meer dan tachtig officiële wedstrijden voor Vitesse. Hij kan reizen worden als een echte sterkhouder, die nu dus vertrekt. "Ik ben Vitesse enorm dankbaar voor de kans die de club mij twee seizoenen geleden heeft geboden. Ik heb een fantastische tijd gehad bij Vitesse. De warmte en sfeer binnen de club, de faciliteiten en de mensen ga ik missen, maar tegelijkertijd is dit het juiste moment voor een vervolgstap in mijn carrière", vertelt de Zuid-Afrikaan.

Technisch directeur Mo Allach reageert eveneens op de overstap. "We hebben inmiddels de betaling volledig binnen, waardoor de overgang definitief is beklonken. Thulani kwam twee seizoenen geleden transfervrij naar Vitesse. Hij heeft aan alle verwachtingen voldaan. Bij Vitesse haalde hij zijn niveau, groeide uit tot een belangrijke speler en heeft zodoende zelf deze transfer afgedwongen. Natuurlijk gaan we de kwaliteiten van Thulani missen, maar gelukkig hebben we hier eerder al op geanticipeerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen