'Inter herenigt Alexis Sánchez voorin op huurbasis met Lukaku'

27 augustus 2019, 23:55

Internazionale gaat Alexis Sánchez verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Manchester United. De Chileense aanvaller wordt komend seizoen gehuurd door de Italiaanse topclub. In Milaan wordt hij herenigd met zijn oude collega Romelu Lukaku, die eerder deze zomer permanent dezelfde overstap maakte en de duurste aanwinst van de huidige koploper van de Serie A ooit is.

Dat weet het doorgaans zeer betrouwbare Sky Italia. Sánchez verdient bijna vier ton per week bij United, dat hem als grote aanwinst overnam van Arsenal. Die status kwam er in Manchester echter amper uit, waardoor hij een absolute last op de loonlijst is geworden. Internazionale kan dat bedrag zeker niet volledig overnemen, maar wel voor een groot deel. Aangezien hij dit seizoen nog niet in actie kwam, is het een win-win-situatie.

Internationale, dat eerder op de dag João Mário verhuurde aan Lokomotiv Moskou, heeft na Lukaku en Diego Godín vermoedelijk de derde absolute steraanwinst binnen. Ook onder andere Valentino Lazaro, Matteo Politano en Nicolò Barella kwamen naar de ploeg van Antonio Conte, die het eerste duel in de Serie A winnend afsloot: 4-0 op Lecce. Daar tegenover staat het nog altijd naderende vertrek van de Argentijn Mauro Icardi, al is het nog de vraag wie hem wil hebben. 

Lees ook: Conte spreekt over Icardi alsof hij al weg is bij Internazionale

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen