'Feyenoorder Ayoub mag per direct vertrekken'

'Feyenoorder Ayoub mag per direct vertrekken'

27 augustus 2019 – Feyenoord-middenvelder Yassin Ayoub mag ondanks een doorlopend contract deze zomer nog vertrekken. Dat is de reden dat hij niet met de Rotterdammers mee is naar Israël voor de return in de Europa League tegen Hapoel Be'er Sheva. Tot dusver speelde de Marokkaan slechts een half uurtje dit seizoen namens Feyenoord. Dat schrijft RTV Rijnmond althans. Ayoub zat vorige week ook niet bij de selectie, omdat zijn vrouw ieder moment kon bevallen. Ditmaal is hij wederom afwezig, maar om een andere reden. Hij krijgt de ruimte om zich te focussen op een transfer naar een andere club: wie er geïnteresseerd zou zijn, meldt de regionale omroep niet.

Afgelopen zomer kwam hij nog transfervrij over van FC Utrecht, maar doorbreken in De Kuip deed hij nooit. In totaal speelde hij negentien duels voor Feyenoord, waarin hij tweemaal scoorde en drie assists gaf. Zijn contract loopt nog tot en met 2022, maar toch mag hij deze zomer nog vertrekken.

Exit Van der Heijden
Ook Jan-Arie van der Heijden zit niet bij de groep en mag eveneens vertrekken. Niet alleen wil hij zelf dolgraag weg, door de transfer van Edgar Ie en de aanstaande komst van Marcos Senesi is zijn rol onder Jaap Stam volledig uitgespeeld. Ook bij hem worden nog geen clubs concreet genoemd.

Lees ook: Feyenoord reist zonder Van der Heijden en Ayoub naar Israël

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 18 september 2019

  2. dinsdag 17 september 2019