'Schreuder wil spits Locadia naar 1899 Hoffenheim halen'

'Schreuder wil spits Locadia naar 1899 Hoffenheim halen'

27 augustus 2019 – Alfred Schreuder hoopt landgenoot Jürgen Locadia deze transferwindow nog naar 1899 Hoffenheim te halen. De Nederlandse coach zoekt nog een spits en is in die zoektocht uitgekomen bij de voorhoedespeler van Brighton & Hove Albion. Hijzelf zou ook open staan voor een avontuur in de Bundesliga.Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Omdat Schreuder naast Ajacied Kasper Dolberg - hij is op weg naar OGC Nice - grijpt, moet er nog altijd een geschikte opvolger komen voor de voor ruim veertig miljoen verkochte Joelinton. Locadia, die in twee van de die Premier League-duels dit seizoen in actie kwam, is bij bij Brighton allesbehalve onomstreden. Hoewel hij regelmatig meedoet, is hij geen vaste waarde bij de Engelse club.

Eerder speelde de aanvaller voor PSV, dat hem voor zestien miljoen euro aan Brighton & Hove Albion verkocht. Anders dan landgenoot Davy Pröpper is hij daar geen vaste waarde. Ook Alireza Jahanbakhsh van Brighton staat in de belangstelling: PSV zou hem juist weer graag willen inlijven op huurbasis. Bij de overgang van Locadia zou het eveneens gaan om een tijdelijke transfer, zo schrijft het AD.

Schreuder zag deze zomer een flink aantal vaste krachten verkocht worden, onder wie Kerem Demirbay, Nico Schulz en dus Joelinton. Voor die laatstgenoemde spits - die naar Newcastle United vertrok - is vooralsnog geen vervanger gehaald door de Duitse club. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019