Ziyech ontkracht de geruchten dat hij ontevreden zou zijn bij Ajax

27 augustus 2019, 18:18

Hakim Ziyech heeft de geruchten dat hij niet tevreden zou zijn bij Ajax de wereld uitgelopen. In aanloop naar het belangrijke treffen met APOEL Nicosia werd de middenvelder annex aanvaller geconfronteerd met de uitspraken dat hij niet happy zou zijn in Amsterdam en geen goede relatie onderhoudt met trainer Erik ten Hag. "Het is maar wat je ervan wilt geloven."

Dat zei hij tijdens de persconferentie. "Ik heb het naar mijn zin", bevestigde Ziyech desgevraagd. "De trainer en ik hebben een prima relatie, net als met de rest van de selectie." Het verhaal zou zijn dat Alfred Schreuder vorig seizoen een zeer grote rol had in het succes van Ajax en dat door zijn vertrek de selectie iemand naast Ten Hag zou missen en dat voor onvrede zorgde bij Ziyech en Dusan Tadic. Dat is volgens Ziyech dus onjuist. 

Verder werd de Marokkaan gevraagd naar de kansen van Ajax in de return van de voorronde van de Champions League. "Als we ons ding doen, komt het zeker goed. We weten wat we aan elkaar hebben in de selectie en we moeten voor het hoogste streven." Mogelijk speelt hij woensdagavond op het middenveld. "De trainer weet dat ik elke positie kan invullen. Het is aan hem wat hij ermee doet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen