'Sparta wil Tutuarima en Owusu naar Het Kasteel halen'

27 augustus 2019, 16:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta Rotterdam aast op een duo van De Graafschap: de Rotterdammers willen Leeroy Owusu én Jordi Tutuarima naar Het Kasteel halen. Voor eerstgenoemde is al een - nog wel te laag - bod uitgebracht, voor de linksback is nog geen officiële poging gedaan. Of beide transfers rondkomen voor de deadline van 2 september, is overigens nog wel zeer twijfelachtig.

Dat schrijft Omroep Gelderland. "We liggen nog ver uit elkaar", zegt technisch manager Peter Hofstede over het bod dat men ontvangen heeft op de back. En dat het Sparta Rotterdam is dat bood, wil hij overigens niet bevestigen. Die kans is wel groot, want de backpositie is - vooral links - niet dubbelbezet in de selectie van Henk Fraser, die gesignaleerd zou zijn bij een wedstrijd van De Superboeren. Ook Willem II zou interesse hebben in Owusu. 

Sparta heeft naar verluidt iets meer dan een ton geboden, terwijl De Graafschap volgens het regionale medium een half miljoen euro wil hebben. "Het is niet zo dat belangrijke spelers van ons voor een appel en een ei verkocht gaan worden. Zo werkt het niet", verzekert Hofstede, die op Tutuarima nog geen officieel bod heeft gehad.

Lees ook:

Superboer Owusu wil 'voor ontwikkeling' terug naar Eredivisie 

'De Graafschap vreest ook voor vertrek van Owusu en Tutuarima'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen