El Ghazi over Nouri: "Ik bid nog elke dag voor hem"

27 augustus 2019, 14:08

Anwar El Ghazi leeft nog altijd mee met Abdelhak Nouri, die sinds de zomer van 2017 met ernstige en blijvende hersenschade in het ziekenhuis ligt nadat hij bij een oefenwedstrijd van Ajax het bewustzijn verloor. El Ghazi voelt zich er goed bij om een speciaal shirt te dragen voor Nouri.

Toen hij met Aston Villa via de play-offs promotie naar de Premier League bewerkstelligde, toonde hij hij zijn ondershirt met rugnummer 34 en de naam Nouri daarop. "Eigenlijk wilde ik het shirt tonen na mijn doelpunt", vertelt hij aan VTBL. "Probleem was dat ik op dat moment al een gele kaart had. Ik wilde het risico op een rode kaart niet lopen in zo'n belangrijke wedstrijd. Gelukkig kon het na afloop alsnog."

Het shirt van heeft een speciale betekenis voor de 24-jarige aanvaller. "Als er speciale wedstrijden zijn, dan wil ik dat shirt dragen voor Nouri. Ik bid elke dag voor hem. Als ik in Amsterdam ben ga ik ook regelmatig op bezoek bij hem." Het shirt is zeer speciaal voor El Ghazi. "Natuurlijk is het een tijdje geleden. Ik kan ook best begrijpen dat er mensen zijn die denken: 'Nu is het even genoeg geweest'. Maar voor mij voelt het goed. Ik vind het echt verschrikkelijk wat er is gebeurd. Zoiets wens je niemand toe, laat staan zo'n lieve jongen. Iedereen heeft een warm gevoel bij Appie. Dan is het fijn om af en toe een gebaar te kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen