NEC: Tunesische keeper op proef, Ndayishimiye naar beloften

27 augustus 2019, 10:20

NEC heeft deze week een nieuwe keeper op proef. Het gaat om Mohamed Ali Jrad, roepnaam Dali, uit Tunesië. De 22-jarige keeper stond vorig seizoen onder contract bij het Tunesische AS Monastir, waarvoor hij 24 duels speelde. Hij gaat proberen een contract te verdienen bij NEC.

De doelman moet de clubleiding overtuigen dat hij een toegevoegde waarde kan hebben in Nijmegen, waar er met Mattijs Branderhorst en Norbert Alblas al twee keepers onder contract staan. Dat Dali op proef is in Nijmegen, is echter niet het grootste nieuws wat NEC naar buiten brengt.

De club meldt namelijk dat Mike Tresor Ndayishimiye vanaf morgen (woensdag) zal meetrainen met de beloften. "Wij willen spelers die volledig gefocust zijn op NEC, ondanks de perikelen die er kunnen spelen in deze transferperiode. Er is veel belangstelling voor Mike en momenteel heeft hij moeite met het houden van de volledige focus op NEC. Zodra Mike weer honderd procent focus op NEC heeft zal hij weer mee gaan trainen met het eerste elftal", zegt directeur Wilco van Schaik.

De twintigjarige aanvaller scoorde vorig seizoen 6 keer in 23 duels voor NEC. Dit seizoen kwam hij tot dusver in twee duels in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen